Evropa

Naša širša domovina

Stara celina je bila in ostaja v središču zanimanja naših potovanj. Bogastvo zgodovinske in kulturne dediščine nas preseneti na vsakem koraku. Od prazgodovine do danes se je na tem prostoru porodilo veliko izjemnih kultur in civilizacij, ki so postavile temelje sodobni Evropi, ki poskuša postati zgled skupnosti v raznolikosti. Evropa je naša širša domovina, saj smo močno vpeti v tokove, ki so jo ustvarili. Kombinacija velikih spomenikov človeštva in majhnih biserov, ki se skrivajo za vogalom, nas vedno znova zvabi v bližnjo in širšo okolico.

Čudoviti otočki narave

Od ledeno-ognjenega sveta Islandije do blagih obal Sredozemlja nas Evropa preseneča s svojo raznoliko naravo. Ker je človeška roka spremenila izgled pokrajine po skoraj vsej celini, so otočki neokrnjene narave toliko bolj dragoceni. Skalnati vrhovi Alp ali gozdnati Karpati, močvirnata delta Donave ali nešteta jezera Finske, klifna obala južne Anglije ali ognjeniški Eolski otoki, izbira je res bogata. A ne pozabimo na svojo domovino, ki je s svojo raznolikostjo prava Evropa v malem.

Zakaj po Evropi?

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.