Nizozemska

Ravnine polne zgodovine

Nizozemska je država, ki svojo bogato kulturno in naravno raznolikost kaže na vsakem koraku. Med obiskom tako imenovanih “nizkih dežel” vsakega popotnika prevzame začudenje nad številnimi tehnološkimi dosežki tega naroda, očaranje nad mojstrsko ustvarjenimi umetninami, ki oblikujejo zgodovino ne le nizozemske, ampak svetovne kulture, in radovednost nad zanimivo ter dinamično zgodovino te stare dežele.

Prostor napredka

Nizozemska slovi po svoji izredni geografski oblikovanosti. Njene širne ravnine se pogosto nahajajo celo pod samim nivojem morja. Zemlja, ki so si jo Nizozemci uspešno prilastili preko uporabe polderjev, je rodovitna in izredno pomembna za kmetijstvo celotne države. Naprednost se zrcali tudi v njeni kulturni zgodovini. Velika imena kot so Hieronymus Bosch, Rembrandt van Rijn in Vincent van Gogh so le peščica izmed prestižnih umetnikov, ki so zaznamovali svetovni umetnostni kanon. Ob raziskovanju zgodovine te dežele, nemalokrat naletimo tudi na številne izumitelje in vladarje, ki so oblikovali današnjo podobo sveta.

Zakaj na Nizozemsko?

Potovanje na Nizozemsko

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.