Nemčija

Domovina Dürerja, Goetheja in Beethovna

Država, ki pokriva velik del Srednje Evrope je prava zakladnica, v kateri bo vsak našel kaj zanimivega zase. Tisti, ki vas privlači živahen utrip velikih mest, se boste odločili za obisk Münchna ali Berlina. Za ljubitelje narave bo kot nalašč obisk doline Rena ali pa slikovitih obal Bodenskega jezera. Romantiki se boste navdušili nad očarljivimi mesteci in prisrčnimi uličicami. Seveda pa ne gre pozabiti na bogate muzejske zbirke in srednjeveške stolnice.

Gojišče velikih zamisli

Od Alp do obal Severnega in Baltskega morja leži dežela mnogih obrazov. Domačna Bavarska, industrijsko Porenje, svetovljanski Berlin, melanholične severne ravnice … Nemčija ni bogata le po svoji gospodarski moči, ampak tudi po zakladnici kulture, znanosti in umetnosti. V deželah in samostojnih mestih Svetega rimskega cesarstva nemške narodnosti so se oblikovala središča, ki so porodila velike osebnosti od Lutra do Hegla. Narod se je pobral po vseh katastrofah, od tridesetletne vojne do svetovnih vojn 20. stoletja, po katerih so se soočili s svojo preteklostjo in z združitvijo vzhoda in zahoda leta 1991 znova postali ena od svetovnih sil.

Zakaj v Nemčijo?

Potovanja v Nemčijo

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.