Albanija

Ponosna dežela orlov

Albanija, imenovana Dežela orlov, se je v zadnjih letih začela odpirati za tuje obiskovalce. Mala država je kot nebrušeni diamant med Jonskim morjem in balkanskimi vrhovi, ki se ponaša s številnimi umetniškimi zakladi iz obdobja antike in otomanskega cesarstva, cerkvami, mošejami in prestolnico Tirano, ki je izgubila komunistično sivino. Prijaznost domačinov in odlična kulinarika navdušita še tako zahtevnega popotnika.
Potovanje Albanija

Dežela Skenderbega

Preplet verstev v deželi lahko začutimo, ko se med vožnjo ob cesti menjujejo katoliške in pravoslavne cerkve z minareti mošej. Prav tako pestra je Albanija tudi po pokrajini: divje, strme gore, velika jezera, prelepa morska obala … Med temi gorami se je razvilo samoraslo, uporno ljudstvo, ki je vedno nudilo odpor zavojevalcem. To najbolje spoznamo na Skenderbegovem gradu v Kruji. Čeprav majhna, je Albanija polna prijetnih presenečenj.

Zakaj v Albanijo?

Potovanje v Albanijo

Programi potovanj v Albanijo so trenutno v pripravi, zato vas vabimo, da našo ponudbo preverite nekoliko kasneje.

Če vas zanima potovanje na to destinacijo za skupino, nam pošljite povpraševanje.

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.