Ugodna potovanja

Nacionalni park Etosha

Posebna priložnost: -200 € za potovanje v Namibijo

Zaradi odpovedi se je sprostilo mesto na potovanju v Namibijo z odhodom 9. maja za gospo, ki je pripravljena deliti sobo. Podarjamo vam popust v višini 200 .- €, pohitite s prijavo zaradi urejanja vizuma.

Naš bazar ugodnosti

Da bi vam olajšali odločitev za vaše naslednje potovanje, smo na nekaterih odhodih pripravili posebne ugodnosti. Popusti, ugodnosti, ‘first minute’ ponudbe. Seveda, tudi mi jih imamo. Vaše naslednje potovanje bo cenejše. Odločite se za zgodnjo prijavo preden se trajanje ponudbe izteče.

 

Brez skrbi, ugodna potovanja vam nudijo enako kakovost storitev. Naša ekipa je skrbno izbrala vrsto privlačnih destinacij, s katerih se boste vrnili polni spominov na nepozabna doživetja. Ne glede na to, ali si želite avanturističnega odkrivanja neznanih krajev ali kulture bogatega potovanja, smo prepričani, da boste našli pravo potovanje za vas.

 

Ne oklevajte, saj je število mest omejeno. Si želite boljši sedež pri prevozu, svoj prostor in več časa za umirjeno pripravo na potovanje? Za vse to in nižjo ceno se prijavite prej.

Bazar

Zakaj zgodnja prijava?

Trenutna ponudba ugodnih potovanj

Kdor prej plača, se mu splača

Za vse zgodnje ptice smo pripravili posebne popuste. Zgodnja prijava vam omogoča, da prihranite in si zagotovite mesto na potovanju, ki si ga želite.

Ne zamudite te priložnosti in preverite naša ugodna potovanja. Še danes nas kontaktirajte na tel. št. 01-200-60-60 ali na info@arslonga.si, lahko pa preprosto oddate prijavo preko spletne strani.

Kako do popusta?

Ob prijavi na spletni strani pod opombe vpišite kodo AL202405, popust pa vam bomo obračunali v ponudbi, ki jo boste prejeli na vaš elektronski naslov. Če boste akontacijo plačali preko spletne strani, bo popust upoštevan pri plačilu preostanka.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.

Kaj je vključeno v ceno?

Razen v redkih izjemah je v ceno vključen polpenzion (zajtrk in kosilo ali večerja), vsi prevozi, vključno s prevozom na odhodno letališče (razen v primeru leta iz brniškega letališča), kompetentno vodenje in še marsikaj. Četudi gre za ugodna potovanja, vas ne bomo neprijetno presenetili s skritimi doplačili. Potovanja so pripravljena tako, da kar najbolje izkoristite svoj čas. Znamenitosti na poti ne ošinemo samo površno, od zunaj, ampak jih spoznamo poglobljeno. Ugodna potovanja in visoka raven storitev: najboljša kombinacija za kvalitetno preživljen prosti čas.

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.