Belgija

Simbolno središče evropske ideje

Stara evropska država, ki se nahaja v samem centru zahodne Evrope, je tako skozi zgodovino, kakor tudi danes, prostor, ki se ponaša z bogato kulinarično, kulturno in jezikovno raznolikostjo. Danes je Belgija simbol Evrope in njenega duha, vendar je s prestižem ovenčana že mnoga stoletja. Z bogato zgodovino, ki se ne omejuje le na številne dosežke v času renesanse in baroka, je država, ki v vsakršnem obiskovalcu vzbudi zanimanje in navdušenje nad razvojem človeške kulture.

Več kot Rubens

Peter Pavel Rubens je zagotovo slikar, ki v svojem času in še danes velja za enega najboljših in predvsem najbolj poznanih. Vendar Belgija vsakemu obiskovalcu nudi več kot le njegove izredne slike. Pomembno obdobje srednjega veka je državo napolnilo s številnimi gotskimi cerkvami, bogato okrašenimi oltarji in srednjeveškimi hišami. Ogledovanje slednjih človeka zagotovo preplavi z občudovanjem, ki se ga edino primerno lahko poplakni le s slavnim belgijskim pivom in katero izmed številnih okusnih tradicionalnih jedi.

Zakaj v Belgijo?

Potovanje v Belgijo

Programi potovanj v Belgijo so trenutno v pripravi, zato vas vabimo, da našo ponudbo preverite nekoliko kasneje.

Če vas zanima potovanje na to destinacijo za skupino, nam pošljite povpraševanje.

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.