Slovenija

Nikjer ni lepše, kot doma

Slovenija je dežela na stičišču svetov. Tu se Alpe srečajo s Sredozemljem in Panonska nižina s kraškim svetom. Ta majhen prostor ponuja zelo veliko: bogato in pestro zgodovino, zanimivo in včasih celo vrhunsko umetnost, lepo in raznoliko naravo in izjemno gastronomijo. Na naših sproščujočih kulturno-zgodovinskih izletih po Sloveniji, zamejstvu in okolici si ogledujemo predvsem umetnostne zaklade, temu pa dodajamo spoznavanje naravne in tehnične dediščine ter kulinaričnih in enoloških značilnosti. Slovenija nas s svojo naravno in kulturno dediščino vedno znova prijetno preseneča.

Na stičišču svetov

Našo domovino in bližnjo okolico raziskujemo z vso pozornostjo, ki si jo zasluži. Za vas smo pripravili več vsebinsko bogatih izletov, ki so usmerjeni v spoznavanje in doživljanje krajine, prebivalcev in dediščine naših prednikov. Vabljeni, da spoznate Avstrijsko Štajersko, uživate v barvitosti koroških dolin, obiščete dolenjske samostane, stopite na Kraški rob, spoznate ustvarjalno pot Ivane Kobilce … Slovenija je velika v svoji raznovrstnosti in na vsakem koraku nas čaka nov biser v bogati ogrlici doživetij.

Zakaj po Sloveniji?

Izleti po Sloveniji

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.