Danska

Dežela Vikingov

Danska, katere sodobna umirjenost in krvava zgodovina zaznamujeta celotno Evropo, je država, ki vsakemu poda zanimivo izkušnjo. Od spoznavanja zgodb veličastnih in mogočnih Vikingov, pa do čarobnosti njihove proze modernih pisateljev, je ta mala dežela polna presenečenj na vsakem koraku. Obdana z morjem, polna velikodušnih ljudi in prežeta z bogato zgodovino: potovanje na Dansko je vznemirljivo prav ob vsakem obisku.

Dežela razvoja

Danska je zagotovo dežela, za katero vsi vemo, vendar jo redki zares poznajo. Čeprav so nam znane prikupno obarvane hišice ob vodi, ki krojijo dansko idilo, so nam tuje zelene pokrajine in premnogi razdrobljeni otočki. S svojo značilno izredno ravno pokrajino je bila to nekoč država, ki se je močno osredotočala na agrikulturne dejavnosti, v zadnjih desetletjih pa je predvsem center tehnološkega in družbenega razvoja. Njihovo izredno kvalitetno šolstvo je razlog za široko razgledano in odprto prebivalstvo, ki svojo tradicijo ponosno deli z vsakomur, ki si vzame čas, da spozna njihovo kulturo in zgodovino.

Zakaj na Dansko?

Potovanje na Dansko

Programi potovanj na Dansko so trenutno v pripravi, zato vas vabimo, da našo ponudbo preverite nekoliko kasneje.

Če vas zanima potovanje na to destinacijo za skupino, nam pošljite povpraševanje.

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.