Naša zgodba

Leta 1991 se je preprosta ideja preselila v majhno pisarno, od takrat pa že več kot trideset let skrbno načrtujemo vaša potovanja. Že od samega začetka je bil namen organiziranje potovanj s poudarkom na spoznavanju krajev, ljudi in njihovega načina življenja, predvsem pa kulturnozgodovinske dediščine v obiskanih deželah. To nas tudi ločuje od ustaljenega profila večine turističnih agencij pri nas. Vi, ki se k nam vračate že vrsto let, ste začeli kot gostje, danes pa z Ars longo nadaljujete kot prijatelji. S tem dokazujete, da smo bili uspešni pri uresničevanju zadanega cilja.

Postanite tudi vi del naše družine

Paleta naše ponudbe je iz leta v leto pestrejša. Tako vam lahko tudi v na videz znanih deželah vedno ponudimo kaj novega. Prijazno vabljeni, če bi šli na enodnevno ekskurzijo, izlet ali večdnevno potovanje. Če med našimi pripravljenimi ponudbami ne najdete sebi ustrezne, vam z veseljem pripravimo program, prilagojen vašim željam. Tudi če iščete potovanje za vaše podjetje, društvo ali šolsko ekskurzijo, nam kar pišite. Naš širok krog izkušenih vodnikov z veseljem sodeluje z našo agencijo in skrbi za vaše dobro počutje na poti.

Obiščite nas

AL ars longa d.o.o., akademska potovalna agencija
Gosposvetska cesta 7, Ljubljana

Delovni čas: vsak delavnik od 9. do 15. ure
Sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Informacije in prijave: 01-200-60-60
Elektronska pošta: info@arslonga.si

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.