Azija

Od Istanbula do Tokia

Največja in najbolj naseljena celina našega planeta je mozaik svetov. Azija je skozi zgodovino porojevala vedno nove civilizacije in imperije, ki so pogosto posegali tudi v evropsko zgodovino. Podoba mističnega, opojnega sveta, od koder so prihajale začimbe in dragocena svila, pa tudi neusmiljena stepska ljudstva, je vedno burila našo domišljijo. Od Bližnjega do Daljnega vzhoda je Azija bila kraj nastanka velikih verstev in filozofij ter prodornih kulturnih in tehničnih dosežkov. Danes predstavlja tri petine svetovnega prebivalstva in v mnogočem prihodnost človeštva.

Supercelina

Azija je celina presežkov. Tu najdemo najvišje vrhove na strehi sveta, največje in najgloblje jezero, dve najbolj poseljeni državi … Od razbeljenih puščav Arabskega polotoka do v led vklenjene tundre v Sibiriji, od suhih planot Osrednje Azije do vlažnega tropskega gozda Indonezije, vsak del te ogromne celine je svet zase. Starodavna in moderna svetovna čudesa izvabijo naše čudenje na vsakem koraku, še bolj pa nam sežejo v srce srečanja z ljudmi.

Zakaj v Azijo?

Potovanja po Aziji

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.