Italija

La dolce vita

Italija velja za najbolj obiskano turistično destinacijo na svetu. Ker je to naša sosednja država, imamo privilegij, da po le nekaj urah udobne vožnje dosežemo nekatere najslavnejše kraje na Apeninskem polotoku. Že od nastanka naprej je naša agencija med največjimi poznavalci Italije in njenih lepot. Pred vami je dolga vrsta potovanj in izletov, ki vas bodo popeljali v vse regije Italije. Na voljo so vam krajši izleti v zamejstvo in kulturna središča, ki ležijo nedaleč od naše državne meje. Serija krajših potovanj je namenjena odkrivanju velikih kulturnih centrov, kot so Rim, Firence in Milano.

Kava s pogledom na ...

Posebej privlačna so tedenska potovanja, ki so posvečena posameznim regijam. Ta potovanja so odlična kombinacija naravnih in kulturnozgodovinskih lepot. Čeprav v Italiji prevladujejo predvsem slednja, ne manjka čudovitih prizorov iz narave, pa naj so to ognjeniki italijanskega juga ali Dolomiti, ki jih oblivajo slikovita ledeniška jezera. Ker je Italija domovina svetovno priznane kulinarike, si pri prizadevamo, da z degustacijami vin ali oljčnega olja ter z obiskom tradicionalnih restavracij, tavern in kmečkih turizmov obogatimo naše programe. Seveda pa si vedno vzamemo dovolj časa za uživanje v prislovično dobri italijanski kavi.

Zakaj v Italijo?

Potovanja v Italijo

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.