Vietnam

Preplet tradicije in sodobnosti

Vietnam je dežela hitrega napredka na eni in notranjega miru na drugi strani. V visokih gorah so še vedno plemena, ki živijo odmaknjeno življenje, medtem ko se ob 3.500 kilometrov dolgi obali razteza bogat nižinski svet z velemesti. Ena najatraktivnejših značilnosti dežele je preplet starega in novega, saj sta le redko kje tradicionalno življenje in vzhodnjaška optimistična življenjska filozofija tako tesno povezana v celoto s socializmom, moderno tehnologijo, hitro gospodarsko rastjo ter modernim utripom velemest.​

Raznoliki obrazi Vietnama

Velika mesta poleg značilnega azijskega vrveža nosijo tudi nekaj francoskega pridiha iz časa kolonije. Tu nista samo Hanoj in Sajgon, ki kljub velikosti ohranjata prijazen obraz, ampak tudi nekadanja prestolnica Hué, pisani Hoi An ali Tay Ninh, središče sinkretističnega verstva kaodaizma. Fantazijska obala, gorata notranjost in delta veletoka Mekong ponjajo pestro izbiro za vse ljubitelje narave. Morske specialitete, tropsko sadje in raznolika kulinarična izročila pa poskrbijo za gurmanske užitke, ko obiščemo Vietnam.

Zakaj v Vietnam?

Potovanje v Vietnam

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.