Peru

Magični svet Inkov

Peru je država nasprotij in presenečenj. Od obale Tihega oceana, preko visokih planot in strmih vrhov ter vse do divje, prostrane Amazonije se nam odpirajo vedno novi pogledi. Veličastnost naravnih lepot je tu v popolnem sozvočju s spoštovanje zbujajočo kulturnozgodovinsko dediščino civilizacij, ki so cvetele že davno pred prihodom španskih konkvistadorjev. Spektakularne pokrajine, najbolj suha puščava sveta, zasneženi Andi in najgloblji kanjon na svetu ponujajo nepozabno izkušnjo in večne spomine.

Od Inkov do konkvistadorjev

Peru je dežela, kjer najbolje spoznamo mogočnost nekdanjega inkovskega kraljestva. Na vsakem koraku potovanja se bomo srečevali z izjemnimi dosežki ene najbolj razvitih civilizacij v zgodovini človeštva. Pa vendar je to le ena od mnogih kultur, ki pestri današnji Peru. Mesta, polna španskega pridiha, svojo burno preteklost kažejo skozi dih jemajočo arhitekturo. Kolonialne stavbe, leseni balkoni nas opomnijo na zgodovino ljudstva in konkvistadorje, ki so zgradili mesta nad inkovskimi ruševinami. Še danes nosi ta dežela pečat pisane mešanice staroselskih, evropskih, afriških in celo azijskih kultur.

Potovanja v Peru

Bi radi izvedeli še več?

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.