ZDA

Izpolnitev ameriških sanj

Združene države Amerike so izjemna izkušnja, ki vsebuje celo paleto možnosti. Kulturo in zgodovino, hkrati pa tudi plaže; zasnežene vrhove in gozdove sekvoje, hkrati pa tudi mesta z moderno arhitekturo, muzeji in vrhunskimi restavracijami. Los Angeles, Las Vegas, Chicago, Miami, Boston in New York – vsako od teh mest je metropola, ki že samo s svojim imenom vzbuja milijon različnih predstav o kulturi, načinu življenja in kulinariki.

50 zveznih držav, postreženih na svoj način

Dežela, idealna za road trip pod prostranim nebom, kjer štirje milijoni kilometrov avtocest vodijo preko puščav z rdečimi skalami, pod visokimi gorskimi vrhovi in mimo rodovitnih pšeničnih polj, ki se spuščajo proti obzorju. ZDA so tako obsežna država, da en obisk ne bo dovolj. V njej je veliko čudovitih krajev, ki jih je treba raziskati. Čeprav so ameriška velemesta pogosto v središču pozornosti, se je vredno zapeljati na obrobje, kjer srečamo drugačno Ameriko. Tam najdemo tudi neokrnjeno divjino, najstarejša in najvišja drevesa, globoke kanjone, gejzirje, skrivnostna močvirja in širna jezera.

Potovanja v ZDA

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.