Kolumbija

Kava, narava in zakladi El Dorada

Deževni gozdovi, savane, puščave in gore: Kolumbija ima vse. Od zlatega peska karibske in pacifiške obale, zelenih gričev kavnega območja Zona Cafetera do živahnih urbanih središč v andskem višavju. To je država s presenetljivo raznolikostjo pokrajin, podnebja, divjih živali in ljudi. Bogotá, tretja najvišja prestolnica na svetu, je živahno središče države, poleg nje pa so še Medellin, ki so ga zaradi čudovitega vremena poimenovali “mesto večne pomladi”, kolonialna arhitekturna mojstrovina Cartagena in nešteto slikovitih pueblov.

Tako okusna, da ne rabite sladkorja

Spoznajte bogato kulturno zgodovino, ki so jo pred prihodom Evropejcev spletla starodavna indijanska ljudstva z bleščečimi zakladi. Ni čudno, da se je prav tu razvila legenda o skrivnostnem kraljestvu, polnem zlata, ki je stoletja gnala raziskovalce vse globlje v celino. V mestih, kjer se pisan vrvež ulic prepleta s tihoto kolonialnih cerkva in palač, je prav, da si vzamemo tudi čas za počitek in si privoščimo skodelico slavne kolumbijske kave na enem od slikovitih trgov. Vabimo vas na raziskovanje ene najbolj raznolikih dežel Latinske Amerike z bogato dediščino, ki ji je po razburkanih letih v zadnjem času uspelo ustvariti stabilnost in mir, popraviti svojo podobo in postati atraktiven turistični cilj.​

Zakaj v Kolumbijo?

Potovanja v Kolumbijo

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.