Avstrija

Valček, Sacher in dediščina Habsburžanov

Avstrija s svojimi alpskimi vrhovi in dolinami ter tisočerimi jezeri privablja ljubitelje narave, ljubitelje kulturne dediščine pa navdušijo mogočni gradovi, cerkve in samostani. Prestolnica Dunaj vabi z eleganco klasicistične arhitekture, kavarnami in znamenito Sacher torto. Vse skupaj zaokrožajo glasbena dela številnih znamenitih ustvarjalcev od Mozarta do Falca. V Avstriji je vse v znamenju nekdaj najmogočnejše družine Evrope: Habsburžani so v te kraje pripeljali najvišjo kulturo in umetnost svojega časa.

Dežela za vse letne čase

Eden najlepših časov za obisk naše severne sosede je pred božičem, ko se po mestih in trgih bohotijo adventni sejmi s kuhanim vinom in neštetimi dobrotami. Toda Avstrija je zanimiva v vseh letnih časih. Spomladi se lahko veselimo pogleda na pisane travnike, poleti se lahko zapeljemo z ladjo po Donavi, jeseni pa morda obiščemo razstavo v eni od vrhunskih galerij na Dunaju. Vedno stopimo v domač svet, ki privlači s svojo urejenostjo in občutkom za lepoto.

Zakaj v Avstrijo?

Izleti po Avstriji

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.