Avstralija

Dežela "tam spodaj"

Avstralija je dežela kengurujev, Aboridžinov in priseljencev iz stare celine. Navdušuje z lepoto pokrajine, od puščav do deževnih gozdov in Velikega koralnega grebena. Evropejcem se je razkrila kot zadnja med celinami. Od nekdaj je opozarjala na svojo drugačnost s svojskimi rastlinami in živalmi, neznanimi starodavnimi kulturami in s svojo odmaknjenostjo od drugih delov sveta. Avstralija je hkrati bližnja zaradi velikih mest, ki so podobna zahodnemu življenju, in hkrati daljna zaradi svojega nedotaknjenega bistva, prostranosti in divjine.​

Zazrta v ocean, a z ognjenim srcem

Kdo ne pozna obrisa Sydneyske opere, simbol kulturne odprtosti Avstralije, ki se kot množica jader pne nad zalivom? Avstralska mesta navdušujejo s svojim ozračjem in mešanico kultur. Privlačna in divja je obala, kjer se zbirajo v svojem raju deskarji na vodi. Vzdolž vzhodne obale se vijejo koralni grebeni in gore, poraščene s pragozdom, kjer bivajo nenavadne živali. Srce države – celine je mogočni monolit Uluru, svet kraj staroselcev, ki je v barvah zahajajočega sonca videti kot ognjena skala. Poseben svet je tudi Tasmanija, kjer se skriva izmuzljivi tasmanski vrag.​

Zakaj v Avstralijo?

Potovanja v Avstralijo

Programi potovanj v Avstralijo so trenutno v pripravi, zato vas vabimo, da našo ponudbo preverite nekoliko kasneje.

Če vas zanima potovanje na to destinacijo za skupino, nam pošljite povpraševanje.

Ni pomembno samo kam, temveč tudi s kom!

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.