Advent in novo leto

Prazniki, polni doživetij

December prinaša čarobni čas praznikov. To je čas za druženje z najdražjimi ali za srečanje s starimi prijatelji. Zakaj se ne bi z njimi odpravili na izlet? Tako lahko v dobri družbi uživate v vsem, kar ponujajo tradicionalni adventni sejmi v naši bližini, hkrati pa čas obogatite z obiskom razstave ali spoznavanjem kulture in zgodovine. Nekateri v tem času raje odpotujete dlje, v toplejše kraje ob Sredozemlje, kjer so zime mile in dnevi daljši. Lahko pa celo skočite v poletje, ki je v tem času na južni polobli v polnem razcvetu in kjer vas Božiček čaka pod palmami.

Seveda pa se v času praznikov vsi najbolj veselimo daril! Če želite podariti nekaj, kar bo vašemu obdarovancu ostalo v spominu, a ne bo le “lovilec prahu” na polici, mu lahko poklonite doživetje na potovanju. Pripravili vam bomo lepo izdelan darilni bon, ki bo pravo presenečenje za vaše drage.

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.